Партнерська програма виробника та банку дозволяє аграріям підвищити рентабельність
Аграрії в Україні

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) та компанія «Тімак Агро Україна» розпочали співпрацю, в рамках якої пропонують аграріям придбати якісні добрива в кредит зі ставкою від 0,01% річних. Про це повідомляє AgroPolit.com.

Компанія «Тімак Агро Україна» входить до французької групи Roullier та 60 років займається розробкою інноваційних рішень у галузі живлення сільськогосподарських культур.

Партнерська програма виробника та банку дозволяє аграріям підвищити рентабельність та врожайність свого господарства, а також підготуватись до весняно-польових робіт на вигідних умовах.

Агровиробники можуть придбати всю необхідну продукцію «Тімак Агро Україна» за пільговою ставкою від 0,01% річних із адаптованим до сезонності графіком погашення, без сплати комісії за надання кредиту.

Процес фінансування не вимагає проведення оцінки і нотаріального оформлення заставного майна.

Асортимент «Тімак Агро Україна» налічує більше 50 продуктів мінерального живлення та біостимуляції різних видів, тож стане у нагоді як при вирощуванні польових культур, так і для галузей плодово-ягідництва та овочівництва.

До його переліку входить така відома продукція, як комплексні гранульовані добрива серії Eurofertil, Duofertil, Eurocereal, Timacstart, азотно-сірчані добрива лінійки Sulfammo, мікрогранульовані стартові добрива Physiostart та Greenstart, рідкі стартові добрива Brio, водорозчинні добрива лінійки KSC, біостимулятори бренду Fertiactyl, Seactiv, Astelis та Maxifruit і інші.

Дізнатися більше про умови кредитування в ПУМБ можна, перейшовши за посиланням або зателефонувавши по номеру гарячої лінії: 0 800 501 275.

Як писав AgroPolit.com, аграріям видали кредитів на 20 млрд. Також аграрії залучили понад 90 млрд грн кредитів у 2022 році.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

15 квітня 2024
ПУМБ та Агроресурс-А  пропонують вигідні кредити аграріям
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з компанією «Агроресурс-А» запропонували українським аграріям вигідні умови на...
13 березня 2024
Доступні кредити 5-7-9: аграріям видали 7 млрд грн державної підтримки
Станом на зараз в 2024 році вже 3517 аграрних господарств встигли отримати 21,8 млрд грн банківських кредитів для розвитку. Про це повідомили у...
7 березня 2024
В Україні за 2024 рік аграрним господарствам видали 20 млрд грн кредитів
З початку 2024 року 3175 аграрних господарств в Україні отримали 19,9 млрд грн банківських кредитів на розвиток. Про це повідомили в Міністерстві...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...