HTI на «Sikorsky Challenge 2016» підтримав аграрні проекти
HTI на «Sikorsky Challenge 2016» підтримав аграрні проекти

HTI підтримав інноваційні проекти в сільському господарстві на Sikorsky Challenge 2016. Про це повідомляє кореспондент Latifundist.com.

У КПІ проходить нагородження переможців Конкурсу стартапів V Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2016». З 61 інноваційного проекту, міжнародним журі і партнерами фестивалю були обрані кращі з них.

У 2012-му році фестиваль починався з підтримки 4-х спонсорів і скромної суми на для творців проектів з $ 22 тис. У 2015 ми виросли до 35 інвесторів і суми в $ 26 млн. Зараз фестиваль впевнено набирає оберти. Я дуже радий співпраці з великими національними компаніями, які допоможуть вивести проекти юних розробників на ринки», - розповів ректор КПІ ім. Сікорського Михайло Згуровський.

Серед всіх інноваційних проектів, свою нішу зайняли аграрні проекти. Один з найбільш інноваційних холдингів в аграрній сфері Human Transparency Innovations підтримав такі проекти з сільському господарстві: «Форсайт і будівництво стратегій соціально-економічного розвитку України»; «Створення електротехніки сільськогосподарського призначення»; «Контроль і підвищення якості продуктів сільськогосподарського виробництва»; «Система точного землеробства на підставі даних дистанційного зондування Землі».

Я б дуже хотів, щоб ті проекти, які ми підтримали, були реалізовані вже в наступному році. І всі команди, які беруть в цьому участь, поїдуть разом з НТІ на міжнародну виставку Agritechnica Ганновер», - наголосив виконавчий директор холдингу Human Transparency Innovations Олександр Матюшок.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...