Програма Vinnytsia Wine Days складається з понад десятка різних подій
Бокал вина в руці

У Вінниці з 25 по 28 травня пройдуть дні винної культури Vinnytsia Wine Days, з різноманітною програмою для всіх, хто цінує справжнє українське вино. За словами організаторів, подіє має стати щорічною.

«Ми сподіваємось і віримо, що цей перший рік проведення Vinnytsia Wine Days стане поштовхом до постійного проведення винних днів у Вінниці. Не дарма Вінниця співзвучна зі словом вино», — зазначив почесний президент Vinnytsia Wine Days Володимир Гігінеішвілі.

Вхід на заходи передбачений тільки для повнолітніх. Частину вартості вхідних квитків направлять на підтримку одного з місцевих шпиталів, де перебувають бійці ЗСУ.

Програма Vinnytsia Wine Days складається з понад десятка різних подій:

24-25 травня: Всеукраїнський дегустаційний конкурс вина та спиртних напоїв «ODESA WINE&SPIRIT AWARDS» (ресторан «Тифліс», вул. Театральна 20).

25 травня:

09:30–17:00 Міжнародна конференція «Еногастрономічний туризм – драйвер розвитку туристичних дестинацій» (Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ, вул. Соборна, 87).

18:30 Благодійний кінопоказ документального фільму «Поранена земля» (кінотеатр «Родина», вул. Миколи Оводова, 47).

26 травня:

09:30 – 16:00 Vinnytsia International Wine Symposium (Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ, вул. Соборна, 87)

17:00 – 19:00 Урочисте нагородження переможців конкурсів «ODESA WINE&SPIRIT AWARDS» і «КРАЩИЙ ОДЕСЬКИЙ ЧОРНИЙ» (Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ, вул. Соборна, 87).

19:00 Благодійна вечеря (ресторан «Тифліс», вул. Театральна 20).

27 – 28 травня:

12:00 – 20:00 Виставка «Виноробство нескорених» («Тифліс», вул. Театральна 20).

27 травня:

14:00 – 15:30 Лекція Анни-Євгенії Янченко «Подорож світом українських вин» (Туристичний хаб Visit Vinnytsia, вул. Соборна, 89).

15:30 – 17:00 Презентація настольної гри «UWINES Амбасадори» за участю Сергія Клімова (Туристичний хаб Visit Vinnytsia, вул. Соборна, 89).

26 –28 травня: Екскурсії та тури по Вінниці і області

Як писав AgroPolit.com, українське вино стало хітом в Японії. Також Кабмін вніс до Верховної Ради законопроект про виноградарство.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

6 квітня 2023
Українське вино стало хітом в Японії
Крім того, що Україна поновила своє членство у Міжнародній організації виноградарства та виноробства, її вино стало хітом в Японії. Про це розповів...
25 березня 2023
Кабмін вніс до Верховної Ради законопроект про виноградарство
Кабінет міністрів Україні вніс до Верховної Ради законопроект №9139 «Про виноград та продукти виноградарства». Про це повідомили на сайті...
10 березня 2023
Кабмін підтримає власників теплиць, садів, виноградників та ягідних господарств
В Україні запустили почали діяти грантові програми для підтримки тепличного господарства, садівництва, виноградарства та ягідництва. Про це...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...