Трактор MF 8S.265 оснащений 7,4-літровим шестициліндровим двигуном AGCO Power
Трактор Massey Ferguson MF 8S

Компанія Massey Ferguson стала переможцем конкурсу Trator do Ano 2023/2024 з трактором MF 8S. Цей же трактор був обраний в категорії «Трактори понад 200 к.с.». Оголошення відбулося 1 травня на виставці Agrishow.

Другий рік поспіль компанія MF також перемогає в категорії «Трактори до 100 к.с.» з трактором MF 4707 Cab. Трактор MF 8S.265 оснащений 7,4-літровим шестициліндровим двигуном AGCO Power, найновішою розробкою в галузі двигунобудування.

Він досягає повної потужності на низьких обертах двигуна 1500 об/хв, пропонуючи відмінну економічність і тиху роботу. Нова автоматична трансмісія Dyna-7 забезпечує ефективну роботу з 28 швидкостями переднього та заднього ходу в чотирьох діапазонах та сімома плавними передачами.

Завдяки ексклюзивній конструкції Protect-U, трактор має 24 сантиметри простору між кабіною та двигуном, що ізолює внутрішнє середовище від шуму, тепла та небажаних вібрацій. З рівнем шуму всього 68 дБ, це одна з найтихіших кабін на ринку, а також найкомфортніша. З внутрішнім об'ємом 3,4 м кубічних вона також є однією з найбільш просторих.

Трактор з кабіною MF 4707 був розроблений для підвищення продуктивності та універсальності при виконанні польових робіт. Він оснащений двигуном AGCO Power. Електронний двигун оснащений турбонаддувом і проміжним охолоджувачем, де паливо ефективно спалюється, що дозволяє економити до 10% палива на гектар. Ще одним позитивним аспектом кабіни трактора MF 4707 є універсальність його трансмісії 12х12 — єдиної на ринку в цій категорії з механічним або електрогідравлічним перемиканням передач. Трансмісія створена за останнім словом техніки і є дуже економічно ефективною.

Цей трактор ідеально підходить для заготівлі силосу, зерна та садівництва і має найкраще на ринку поєднання робочих органів. Завдяки системі Power Shuttle можна виконувати перемикання з переднього ходу на задній, не використовуючи зчеплення. Цей трактор має вантажопідйомність 3 000 кг і продуктивність 65 л/хв. Кабіна має 360-градусний огляд, що забезпечує підвищений комфорт і безпеку під час роботи.

Оцінка Trator do Ano була проведена технічним комітетом, до складу якого увійшли професори з докторськими ступенями в галузі механізації сільського господарства з провідних державних університетів Бразилії, таких як Федеральний університет Сеара (UFC), Федеральний університет Мату-Гросу (UFMT), Федеральний університет Санта-Марія (UFSM), Державний університет Пауліста (Unesp) в Жаботікабалі.

Massey Ferguson, глобальний бренд групи AGCO, є найбільшим експортером сільськогосподарської техніки в Латинській Америці і є основним гравцем на ринку Бразилії протягом шести десятиліть. Трактори, комбайни, сівалки, знаряддя, обприскувачі, прес-підбирачі, а також продукти та послуги для точного землеробства Massey Ferguson продаються у понад 80 країнах світу, насамперед у Південній Африці, Саудівській Аравії, Алжирі, Аргентині, Болівії, Чилі та Парагваї. Заводи в Південній Америці розташовані в Бразилії — Canoas/RS (трактори), Santa Rosa/RS (комбайни та комбайни), Ibirubá/RS (сівалки та знаряддя) та Mogi das Cruzes/SP (трактори, двигуни, обприскувачі, генератори та лабораторія контролю викидів) — та в Аргентині, General Rodriguez/BUE (трактори, комбайни/комбайни та двигуни).

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

19 жовтня 2023
Агропідприємець назвав дискатор, який здатен пройти п’ять тисяч гектарів без жодної поломки
Головний інженер сільськогосподарського товариства «Вікторія» Олександр Михалюк розповів про свій досвід використання дискатора BEDNAR...
1 листопада 2022
Аграріям-експортерам пропонують вносили 15% від суми контракту у банк
Комітет ВР з питань фінансів, податкової та митної політики запропонував бажаючим експортувати зернові та олійні класти в банк депозит в розмірі 15%...
15 липня 2022
Окупанти знищили Харківський тракторний завод
Група DCH бізнесмена Олександра Ярославського повідомила про повне руйнування своїх чотирьох активів у Харківській області....

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...