Депутата Харківської облради нагороджено за реалізацію кращого регіонального GR-проекту
Депутата Харківської облради нагороджено за реалізацію кращого регіонального GR-проекту

У Києві відбулася IV Всеукраїнська GR-премія – щорічний захід національного рівня, що поєднує професіоналів, що працюють у сфері Government Relations та лобізму. Про це повідомляє lenta.ua.

На церемонії оголошення переможців GR-премії, заснованої Українською асоціацією професіоналів у сфері GR та лобістів, яка є єдиною організацією в Україні та однією з найбільших у Східній Європі, у номінації «Кращий регіональний GR-проект» здобув перемогу Анатолій Русецький, заслужений юрист України та депутат Харківської міської ради.

За підтримки Анатолія Русецького у Харківській області розпочав роботу потужний регіональний птахокомплекс «НОВА».

На початковій стадії организації процесу виробництва  Анатолій Русецький выступив ефективним комунікатором та лобістом між бізнесом та власдою, що дозволило організувати виробництво на базі непрацюючих підприємств в населених пунктах Харківської області. Спільними зусиллями бізнесу і влади вдалося розробити стратегію розвитку підприємств та розвитку територій. 

За участю Русецького також підписано Меморандум про дружбу и співробітництво між Східно-Українською Асоціаціією підприємців та промисловців і Національним Юридичним університетом імені Ярослава Мудрого.  Меморандум спрямований на консолідацію зусиль для досягнення належного рівня правого захисту інтересів вітчизняного бізнес-товариства. 

В основі Меморандуму полягає ідея поєднання фундаментального теоретичного напрацювання наукового середовища Національного юридичного університету і практичного досвіду Асоціації для підтримки передових наукових та громадських проектів та підвищення загальної соціально-правової освіченості учасників процесу. 

Варто відзначити, що діяльність Східно-Української асоціації підприємців і промисловців спрямована на створення належних умов для сприяння залучення та розвитку бізнесу на Слобожанщині. Асоціація всебічно і систематично надає членам необхідну правову, інформаційно-комунікаційну та GR-підтримку.  

Анатолій Русецький – депутат Харківської обласної ради, Почесний Президент Східно-Української асоціації підприємців і промисловців, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор. 

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...