Лідери та керівники аграрних компаній отримають унікальний шанс навчання у Франції
Лідери та керівники аграрних компаній отримають унікальний шанс навчання у Франції

Компанія Agrohub та провідна світова вища бізнес-школа INSEAD заявили про старт міжнародного довгострокового освітнього проекту для лідерів та керівників агрокомпаній — AGROWFOOD leadership programПро це повідомляє прес-служба Agrohub.

Відмічається, що навчання проходитиме у гібридному форматі — онлайн-вебінари, а також 3-денні інтенсиви в кампусі INSEAD у Фантебло (Франція).

Дати навчання — липень та серпень 2022 року.

«AGROWFOOD leadership program допоможе вам розвинути основні навички лідерства в часи невизначеності, відточити стратегічне мислення, краще зрозуміти глобальні тренди та тренди агрофуд сектора, а також навчитися приймати ефективні рішення в сучасному VUCA-світі в умовах нестабільності та швидких змін», — говорится в повідомленні.

Згідно із повідомленням, програма розрахована для керівників екосистемних компаній: трейдерів, виробників сировини та обладнання, фермерських компаній, виробників продуктів харчування.

Ми твердо переконані, що освіта, співпраця та обмін досвідом є вирішальною частиною впровадження інновацій та технологій. AGROWFOOD leadership program є саме тією платформою знань та досвіду, де учасники з різних ланок інтенсивно взаємодіють і, таким чином, розширюють свої погляди, знаходять відповіді на актуальні питання, зростають та розвиваються як управлінці та лідери, щоб вирішувати найважливіші світові проблеми», — коментує CEO Agrohub та co-CEO AGROWFOOD leadership program Юлія Порошенко.

Зареєструватися на міжнародній освітній проект AGROWFOOD leadership program можна за посиланням.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

17 грудня 2021
Україна та Франція посилюють співпрацю в АПК
16 грудня 2021 року відбулося п’яте засідання Українсько-Французької робочої групи з питань сільського господарства, на якому обговорили...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...