У київській галереї LAVRA відбудеться 15-й Kyiv Food and Wine Festival
У київській галереї LAVRA відбудеться 15-й Kyiv Food and Wine Festival

5-6 червня 2021 року у Києві 15-й раз пройде Kyiv Food and Wine Festival. Це — перший фестиваль вина в Україні, що популяризує найкращі українські вина, винну і гастрономічну культуру. Він відбудеться за підтримки Укрсадвинпром. Про це повідомляють оранізатори фестивалю Kyiv Food and Wine Festival.

Традиційно ця подія є справжнім святом доброго вина і крафтової гастрономії, а також — приємних зустрічей і теплого спілкування. Фестиваль відбується у галереї LAVRA, за адресою вул. Лаврська, 7Б.

Що підготували організатори для гостей фестивалю?

✔ Винний маркет, що збирає великих і малих виноробів з усіх куточків України, а також — з інших країн. Цього разу у фестивалі бере участь близько 30 виноробень! Це — чудова можливість продегустувати унікальні вина, котрі ви не знайдете у супермаркетах, ресторанах і винних барах, а також — особисто поспілкуватись з виноробами — з відомими і з тими, про яких варто дізнатись. Зустрічайте хедлайнерів і нові імена!

✔  Великий маркет сирів, м’яса, соусів та інших смаколиків від крафтових українських виробників: це дуже смачно і чудово пасує до вина!

✔  Безкоштовні лекції і дегустації у Школі вина: організатори запрошують відомих сомельє, винних експертів, амбасадорів винних брендів та інших харизматичних людей зі світу вина. 

✔  Азартний “Устричний баттл”, конкурси і розваги, ігри, розіграші призів від партнерів фестивалю, happy wine hour і яскраві винні прем’єри, чудові фотозони, багато джазу від JAZZ Radio.

✔  Фудкорт і комфортний чілаут: гостям фестивалю буде де смачно поїсти і де перепочити.

Організатори фестивалю піклуються про безпеку гостей і їхніх близьких: учасники і відвідувачі фестивалю дотримуватимуться всіх офіційних рекомендацій МОЗ. Організатори ретельно за цим слідкуватимуть.

Квитки краще купувати онлайн, але також їх можна буде придбати у касах на вході до фестивалю.

З кожним квитком гість отримує келих у подарунок і можливість безкоштовно дегустувати доступні вина на винному маркеті. Квиток дійсний лише на один день (5 або 6 червня).

Вартість квитків:

Early Birds: 100 грн. —  перші 300 квитків;

Standard: 150 грн. — до 4 червня.

На вході на фестиваль: 200 грн. (5 або 6 червня).

Слідкувати за анонсами та новинами фестивалю можна у події в Facebook. 

Нагадаємо, що в Україні ініціюють зміни до законодавства щодо розвитку галузі виробництва крафтових алкогольних напоїв.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

26 березня 2021
Мінекономіки та «Укрвинпром» уклали угоду про співпрацю щодо розвитку виноградарсько-виноробної галузі
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно з корпорацією «Укрвинпром» уклали двосторонню угоду...
15 березня 2021
У Криму через дефіцит води  зникає виноградарство та рисівництво
В анексованому Криму зійшло нанівець вирощування винограду і рису. Про це повідомляє gazeta. Повідомляється, що надалі проблеми чекають й інші...
10 березня 2021
У Мінагрополітики озвучили суму держпідтримки садівництва, виноградарства та хмелярства на 2021 рік
У 2021 році державна підтримка програми з розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства складе 450 мільйони гривень. Це на 160 млн грн більше,...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...