Світовий лідер молочної генетики відкрив своє представництво в Україні
Світовий лідер молочної генетики відкрив своє представництво в Україні

Сьогодні в Україні відбулося відкриття офіційного представництва міжнародного лідера в сфері генетики великої рогатої худоби (ВРХ), компанії Alta Genetics - «Альта Дженетікс Україна». Про це повідомляє Latifundist.com.

«Alta Genetics допомагає фермерським господарствам у всьому світі вибирати бугаїв-плідників з урахуванням характеристик і індивідуальних потреб кожної тварини в окремому господарстві. Тепер і українська тваринницька галузь отримає новий виток розвитку. Високотехнологічні методи підбору генетичного матеріалу, багаторічний досвід роботи і фахівці вищого класу роблять експертизу «Альта Дженетікс Україна» по-справжньому унікальною», - повідомляють представники компанії.

В Україні Alta Genetics представить 13 бугаїв-плідників таких молочних і м'ясних порід як Голштинська (чорні і червоні), джерсейської, Швіцкая, ангуської і герефордської.

«Міжнародна сім'я Alta Genetics стала ще більше і міцніше. Українське представництво - це важлива точка на нашій карті і перспективний напрямок для бізнесу. У країні є величезний потенціал для розвитку тваринницької галузі в цілому і великої рогатої худоби зокрема. Упевнений, що наші технології допоможуть вирішити бізнес-завдання клієнтів, розширивши і поліпшивши генетичний потенціал їх поголів'я», - зазначив віце-президент з продажу компанії Alta Genetics (Нідерланди) Рене Коуманс.

Відмовляючись від застарілого, але все ще властивого галузі «сліпого методу», коли вибір бика-виробника відбувається по його зовнішньому вигляду на фото і описових характеристиках, «Альта Дженетікс Україна» пропонує науковий підхід. У рішенні компанії вся інформація про характеристики і потреби поголів'я заноситься в спеціальну програму, яка автоматично обчислює результати і видає перелік бугаїв-плідників, які ідеально відповідають потребам певного стада.

Відзначається, що завдяки використанню даної програми можна поліпшити саме ті показники, які необхідні для даного господарства - здоров'я, продуктивність поголів'я, якісні показники молока, зовнішній вигляд тварин і інше.

Компанія також надає консультаційні послуги, післяпродажну підтримку і навчання в сфері тваринництва.

«Альта Дженетікс Україна» залишила собі таку ж місію і традиції, як і у Alta Genetics - створення довгострокових відносин шляхом створення цінностей для клієнтів. Ми покращуємо товарну рентабельність стада генетикою і надаємо високоякісні послуги в області відтворення і управління стадом. На сьогоднішній день головне завдання компанії - постачати в Україну найкращу генетику, насіння, ембріони, нетелі, як молочних, так і м'ясних порід бугаїв», - зазначив гендиректор «Альта Дженетікс Україна» Петро Сохацький.

За його словами, перевага Alta Genetics - потужна програма підбору бугаїв через Alta-GPS.

«Для нас важливо почати завойовувати ринок c довіри клієнтів. Ринок тісний і якщо зараз прийти до фермера чи виробнику і сказати, що наша генетика краще, то він просто не повірить. Працюючи з нами, виробник зможе побачити результат вже через 2-3 роки. Ми хочемо працювати з усіма підприємствами, хто бачить свої підприємства процвітаючими та високопродуктивними і через 10 років», - розповів він.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...