Фотоконкурс від AgroPolit.com продовжується
Фотоконкурс від AgroPolit.com продовжується

З 1-го липня по 1-листопада в рамках святкування 5-річчя Latifundist Media (AgroPolit.comLatifundist.comElevatorist.comKurkul.com, Рідне Село) запускає ряд конкурсів. Протягом наступних чотирьох місяців Ви зможете взяти у них участь і отримати призи! З 1 по 20 серпня на AgroPolit.com стартує перший конкурс ― «Агрополітика в одному кадрі».

Умови:

Опублікуйте на своїй сторінці фото на аграрно-політичну тематику (можете використовувати фото, оброблене мобільному фоторедакторі Prisma, або генератори мемів), наприклад, починаючи від депутатів, закінчуючи страйком Ляшка з коровами під Кабміном. 

 

У підписі під фото повинно бути 2 хештега: #AgroPolitPhoto #Lati_B_day 

З 20-го числа найкращі фотографії викладаємо в фотоальбом на ФБ. Трійку переможців визначите Ви своїми лайками під фотографіями. 

Призи: 

Придбання товарів у LatifundiMag за Латіки (місцева «валюта» для розрахунків у нашому фірмовому магазині). Латіки надаються переможцям і дають право придбати товари (за повною ціною, або зі знижкою) з символікою Latifundist Media. 

Грошовий фонд для переможців становить: 

1-е місце 350 Латіки. 
2-е місце 250 Латіки. 
3-е місце 150 Латіки. 
з 4-го по 10-е місце сувенирка за Латіки, або знижка на товари.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...