МХП не буде зменшувати обсяги поставок курятини на внутрішній ринок — заява
МХП не буде зменшувати обсяги поставок курятини на внутрішній ринок — заява

Агрохолдинг МХП не збирається зменшувати та не зменшує обсяги поставок курятини на внутрішній ринок. Про це повідомляють в прес-службі компанії.

«МХП — один з найбільших агроіндустріальних холдингів України, що займає лідируючі позиції з виробництва курятини на внутрішньому ринку, а також експортує свою продукцію до понад 80 країн світу, не зменшує та не планує зменшувати обсяги виробництва, а також поставок курятини на внутрішній ринок», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на всіх підприємствах групи МХП запроваджено додаткові заходи безпеки, виробництва працюють на повну потужність, повністю забезпечуючи потреби українців у якісній, доступній та безпечній курятині.

МХП як великий національний бізнес підключився до боротьби з коронавірусною інфекцію, спрямувавши на це 84 млн грн. Ми підтримуємо лікарні у Вінницькій та Черкаській областях. Ми зберегли всіх співробітників та забезпечуємо безперебійне безпечне виробництво. МХП розуміє ситуацію, в якій опинився весь світ та Україна. І ми, звісно, підставили державі і українцям не одне плече, а всі плечі, які маємо. Ми, як і раніше, є тими, хто живить Україну і ще третину світу», — наголосила речниця МХП Ірина Ванникова.

Вона акцентувала, що МХП не зменшує і не планує зменшувати обсяги виробництва та поставок курятини на внутрішній ринок.

«Про це навіть мова не йдеться. Тому дивно, що державні органи застерігають МХП від зменшення обсягів виробництва», — додала Ірина.

Крім забезпечення внутрішнього ринку, МХП експортує продукцію у понад 80 країн світу, підтримуючи розвиток національної економіки.

На тлі скорочення промислового виробництва в Україні, кризи середнього та малого бізнесу, який несе втрати через тимчасове припинення діяльності у зв’язку з коронавірусом, масових скорочень та відпусток без збереження зарплатні, такі компанії, як МХП, утримуватимуть національну економіку від сповзання в прірву. МХП дякує Антимонопольному комітету України за підвищену увагу , але наголошує, що така увага до МХП з огляду на зазначене вище взагалі не доречна», — підсумувала речниця МХП.

Нагадаємо, раніше у АМКУ зробили заяву, що МХП рекомендовано не вчиняти дій, які можуть призвести до обмеження обсягів виробництва чи реалізації курятини на внутрішньому ринку України.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

15 квітня 2020
Агрохолдинг МХП не планує скорочувати поставки курятини на період карантину проти коронавірусу
На період карантинних заходів в Україні для запобігання поширення коронавірусу агрохолдинг МХП не планує скорочувати об'єми поставок курятини. Про це...
14 квітня 2020
Виробники м’яса знизили ціни на внутрішньому ринку
Українські виробники м’яса та м’ясних продуктів знизили ціни для споживачів внутрішнього ринку. Про це свідчать дані Держстатистики. ...
13 квітня 2020
МХП став лауреатом Національного конкурсу «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2019»
Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) став лауреатом Національного конкурсу «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2019». Про це...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...