11 грудня 2019, 09:15, Політика

Милованов розповів про стан конкурсного відбору на посаду керівника «Укрспирту»

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов розповів про стан конкурсного відбору щодо керівника ДП «Укрспирт». Про це він написав на своїй сторінці у facebook

«Конкурсний відбІр керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки відбувається за порядком, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 року №777 (зі зімінами від 15.11.2019). За чинною процедурою, кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду керівника й проект оголошення з графіком конкурсного відбору затверджує Комітет з призначень», – написав міністр.

Він додав, що Комітет є дорадчим органом Кабінету міністрів України у складі трьох представників від держави та чотирьох недержавних незалежних експертів від МФО, бізнес-омбудсмен в Україні.

Для оголошення конкурсного відбору щодо керівника ДП «Укрспирт» члени Комітету з призначень 6 грудня отримали проекти вказаних вимог та оголошення і погодилися проголосувати дистанційно протягом тижня. Після цього – відповідне оголошення з вимогами до претендентів буде офіційно опубліковане на сайті Мінекономіки», – наголосив Милованов.

Нагадаємо, що названо 3 етапи роздержавлення ДП «Укрспирт».

в