YouControl відкрив доступ до повноцінного моніторингу бізнесу
YouControl відкрив доступ до повноцінного моніторингу бізнесу

Аналітична система YouControl запровадила повноцінний безкоштовний моніторинг компаній та ФОП. Про це повідомляє прес-служба YouControl.

«Із 29 серпня будь-який користувач системи YouControl зможе поставити безкоштовно на моніторинг десять компаній або ФОП та отримувати сповіщення про зміни на електронну пошту», — зазначається у повідомленні.

Зокрема, користувачі зможуть отримати щодо обраних 10 компаній такі сповіщення про: реєстраційні зміни (керівник, адреса, вид діяльності, назва); юридичний стан (перебуває чи ні в процесі припинення); початок процедури банкрутства; про стан розрахунків із бюджетом (появу податкового боргу, права застави на майно, анулювання реєстрації платників ПДВ тощо); заборону на зовнішньоекономічну діяльність або індивідуальний режим ліцензування відповідно до санкцій МЕРТ; судові справи, призначені до розгляду, в яких фігурує певна юрособа. 

Він (моніторинг, – ред.) дозволить бізнесу тримати під контролем своїх партнерів, гнучко реагуючи на зміни в їхній діяльності. Така можливість зекономить і час, і гроші українським бізнесменам", ‒ заявив засновник YouControl Сергій Мільман.

Також зазначається, що, за статистикою, підприємства агросфери піддаються найбільшому ризику рейдерських атак. Торгові, промислові та будівельні компанії теж у зоні ризику.

Максимально привабливі для загарбників компанії, які володіють великим обсягом нерухомості та/або землі. А якщо у компанії великий податковий борг, то її досить легко підставити", — пояснили експерти.

Щоб підключити моніторинг компаній, треба зареєструватись на сайті YouControl та натиснути на відповідну кнопку в досьє юрособи або ФОП. Сповіщення про зміни прийдуть на вказану при реєстрації електронну пошту.

YouControl — аналітична система, що з 50 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП.

Нагадаємо, Мінфін зможе отримати дані про доходи українців.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

25 серпня 2019
Кабмін затвердив новий порядок перевірки бізнесу
Кабінет міністрів України затвердив новий порядокздійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю. Про це повідомляє...
9 серпня 2019
ДФС оновила графік проведення перевірок платників податків
Державна фіскальна служба України оприлюднила оновлений графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 рік. Про це...
2 липня 2016
Герега купив 80% у Вінницькій аграрно-промисловій групі ― YouControl
Левова частка у «Вінницькій аграрно-промисловій групі» тепер належить компанії «Епіцентр К», співвласником якої є народний...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...