В Україні йде набір в Школу аграрного диктатора
В Україні йде набір в Школу аграрного диктатора

Про «кровотечі» кадрів в українському агробізнесі не говорив тільки ледачий. Випускники аграрних вузів охочіше їдуть на полуницю в Польщу, ніж набиратися досвіду в «колгоспах». Якість знань молодих фахівців теж часто викликає нервовий тик у директора господарства. Якщо студент за 5 років навчання бачив сучасний John Deere тільки на фото, то довірити йому техніку вартістю від €200 тис. — краще відразу кинутися під колеса. 

Ось чому на агропідприємствах змушені витрачати час і гроші на перенавчання кадрів «під себе», відправляти їх на виробничу практику за кордон або за великі гроші і з туманними перспективами професіоналів з ринку.

Аграрії бідкаються, влада розводить руками, а бізнес вирішив зробити хід конем — відкрити свою Школу аграрного диктатора (ШАД) із блекджеком і гарантіями.

Що воно таке?

Дворічний спецкурс для агротехнологів і агроменеджерів 80 lvl за принципом Американської трудової колонії (скорочено АТК).

До чого тут диктатори?

Ініціатори проекту вже близько 20 років займаються аграрним виробництвом в Україні та здобули репутацію новаторів і однієї з найефективніших компаній вітчизняного АПК. Досягти такого рівня вдалося за рахунок жорсткого дотримання диктатури технологій.

Що отримають студенти?

Незалежно від початкового рівня знань і практичних навичок всі студенти із зелених новобранців перетворяться в елітний агроспецназ:

  • зможуть управляти сучасною сільгосптехнікою від сівалки до комбайна, літати на дронах, плавати по затоплених полях на Нивах тощо;
  • навчаться розбиратися в тонкощах Farming Management System і складних навігаційних системах;
    будуть чітко знати, скільки і яких саме добрив/насіння/ЗЗР їм потрібно вносити на конкретне поле;
  • дізнаються, як правильно планувати сівозміну і урожай за принципом вигідно купити і вигідно продати, щоб менше дати і побільше взяти;
  • протягом навчання кожен студент отримує стипендію в еквіваленті $500 і зарплату в залежності від обсягу виконаних робіт.

Хто проходить?

Сміливі й навіть трохи божевільні люди від 21 до 35 років, які готові в прямому і переносному сенсі «пахати» 24/7, стійко витримувати шалений темп під суворим керівництвом аграрного тирана та, за сумісництвом, одного з кращих біотехнологів СНД.

Попереджаємо, що в групу обраних з 20 осіб потрапити вкрай складно. Співбесіда, тестування, ретельний відбір. До 1.09.2019 р. визначать лише гідних.

Запис на співбесіди та тестування поштою – grain.power.school@gmail.com, довідки за телефоном +38067-214-70-95, координатор Наталя Мельник.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

19 липня 2019
В Україні презентують стратегію розвитку агросектору до 2030 року
Експерти Українського інституту майбутнього (UIF) і Latifundist Media вважають, що до 2030 року Україна має всі шанси стати світовим супермаркетом...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...