Latifundist Media святкує 8-річчя
Latifundist Media святкує 8-річчя

Команда агромедіахолдингу Latifundist Media сьогодні святкує свій День народження!

У 2011 р. на головному сайті для агробізнесу Latifundist.com вийшла перша новина, що й стало точкою відліку нескінченної любові до агро.

Вже 8 років ми збираємо ексклюзиви, беремо інтерв'ю у топів агробізнесу, діагностуємо фінанси агрохолдингів, сповідуємо представників українського агросектору. Дотримуючись викликів ринку, ми запускаємо нові проекти й удосконалюємо наявні. Для нас важливо дізнаватися і розповідати нашим читачам, як сучасні аграрії нескінченно віддані своїй справі», — зазначає СЕО агромедіахолдингу Тетяна Приходько.

У зв'язку з цим Latifundist Media оголошує конкурс на «Нескінченні історії про вічне кохання до агро». Пропонуємо Вам поділитися найщирішими, душевними, кумедними розповідями, пов'язаними з агро або нашою командою.

Надсилайте свої історії на пошту info@latifundistmedia.com з темою листа «Нескінченні історії про вічне кохання до агро». Або робіть публікації на Facebook з тегом #loveagrostory.

Автори кращих історій за оцінками нашої редакції стануть володарями крутого подарунка від ЛатіфундіМага.

Нескінченно посміхаємося і па/ишемо для вас! :)

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...