В останні дні травня в Одесі пройде UKRAINIAN PORTS FORUM-2019
В останні дні травня в Одесі пройде UKRAINIAN PORTS FORUM-2019

30–31 травня в Одесі відбудеться Ukrainian Ports Forum 2019 – головна подія портової галузі України.

Головною темою Ukrainian Ports Forum 2019 стануть реформа галузі та спільні з ЄС проекти України з розвитку портової та логістичної інфраструктури. Адже нещодавно одразу декілька українських портів було включено у загальноєвропейську транспортну мережу ТЕN-T коридорів.

Організатори анонсують, що форум відвідають прем’єр, міністри агрополітики, інфраструктури та іноземних справ, представники ЄС та інвестиційних банків.

Центральна панель форуму – діалог з представниками влади, Єврокомісії, МФО, держави і бізнесу про продовження реформи портової галузі, впровадження спільних проектів з ЄС та МФУ та заходи для забезпечення свободи судноплавства в Чорному та Азовському морях і Керченській протоці та розвитку Чорноморського регіону.

Уперший день відбудуться дискусії за участі українських та європейських експертів:

Перспективи реалізації проектів ДПП у портовій галузі
Основні тренди перевалки зернових, контейнерних, генеральних, насипних вантажів в Україні та світі
Технічні аспекти реалізації інвестиційних проектів
GMK Center став інформаційним партнером окремої сесії «Промислові вантажі – як знайти баланс між дефіцитом спеціалізованих потужностей і зростаючими потребами ринку».

Паралельно з основною програмою відбудуться спеціалізовані івенти:

Конференція EBA про лобізм інтересів портової галузі
Традиційна галузева HR- конференція
Круглий стіл з морської безпеки в портах
Детальне обговорення пілотних концесійних проектів у портах
Ділова програма форуму передбачає проведення B2B-зустрічей з провідними українськими та міжнародними компаніями, представниками органів влади.

Ukrainian Ports Forum — це живе обговорення усіх актуальних суто портових та інших актуальних для галузі питань з учасниками ринку, представниками влади, міжнародного співтовариства, українськими й закордонними інвесторами та фінансистами, експертами та аналітиками ринку.

У 2019 році Ukrainian Ports Forum в Одесі триватиме два дні – 30-31 травня. 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...