Абітурієнтам розкажуть, де отримати найкращу аграрну освіту
Абітурієнтам розкажуть, де отримати найкращу аграрну освіту

Напередодні вступної кампанії 2019 р. на Kurkul.com стартує проект «АгроОсвіта». У своїх матеріалах Kurkul.com розповість абітурієнтам про аграрні спеціальності. Що роблять спеціалісти, де можна здобути аграрну освіту та яку зарплату отримує молодий фахівець відразу після вузу. 

В Україні десятки вишів готують аграрних та ветеринарних спеціалістів, в тому числі й такі, наприклад, як Львівська політехніка або КНТЕУ — але мало хто їх розглядає як варіант для аграрної освіти.

Проект «АгроОсвіта» візьме коментарі реальних працівників галузі, покаже аналіз ринку праці, програми стажування для студентів під час навчання та дасть читачам самостійно визначити найкращий ВНЗ для отримання аграрної освіти.

У першому матеріалі проекту «Альма-матер для аграрія: говоримо про агроосвіту» йдеться про сучасні аграрні спеціальності, яких навчають в українських вишах. За кожною спеціальністю ми даємо майбутнім вступникам не лише загальний опис, а й оцінку перспективності і затребуваності напряму.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...