А чи була зміна голови Аграрної партії – нові деталі
А чи була зміна голови Аграрної партії – нові деталі

Легітимний з'їзд за участю більшості членів президії і голови партії Віталія Скоцика не проводився 12 вересня. Про це в коментарі Latifundist.com повідомила член президії партії Олена Нероба.

Нагадаємо, новий голова Аграрної партії Юрій Крутько провів у Києві з’їзд і змінив керівництво партії. З’їзд  призначив два нових заступників голови АПУ: голову Житомирської обласної парторганізації АПУ Володимира Федоренка та генерала Володимира Євдокимова. Також учасники зібрання припинили повноваження попереднього складу політради, контрольно-ревізійної комісії та обрали нову політраду в кількості 108 осіб. У свою чергу, позбавлений повноважень лідер АПУ Віталій Скоцик звинуватив першого заступника Мін’юсту в незаконній зміні реєстраційних даних політичної сили. 

«Засідання було проведено 13 вересня, і на ньому було прийнято рішення про припинення повноважень окремих осіб, зокрема тих, про які йдеться в заяві», – зазначила Нероба.

На даний момент, на її думку, відбувається класична рейдерська атака на партію, в тому числі з фальсифікацією документів в Міністерстві юстиції. 21 жовтня було проведено засідання президії і відбувся з'їзд партії, де, за словами Олени Нероби, ці питання були підняті.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...