17 вересня 2018, 13:02, Політика

Відеозвернення голів обласних партійних організацій АПУ про недовіру Віталію Скоцику

Конфлікт всередині Аграрної партії України між головою політсили Віталієм Скоциком та низкою голів обласних організацій АПУ наближається до критичної відмітки.

Детальніше про розвиток подій у матеріалі: Бунт в Аграрній партії – в чому причини?

Нагадаємо, 15 вересня Віталій Скоцик ініціював збори політради партії, щоб виключити з її лав бунтівних однопартійців та змінити Статут організації. Але, як стверджують опальні аграрії, ці збори пройшли з порушеннями чинних правил –  без кворуму, а отже і без відповідної кількості голосів для вирішення будь-яких питань, поставлених під час зустрічі.

Я звернувся через засоби масової інформації до голови партії, до всіх однопартійців – давайте зустрінемося, давайте домовимося! І черговий раз не було ніякої відповіді. Аж вночі прийшло повідомлення (Від В. Скоцика, - Ред.), що вони десь в лісі збираються на якіхось консперативних зборах. Перед тим прийшла телеграма, що буде проведена політрада у головному офісі. Після цього, повідомлення про перенесення політради нагадує 1933 рік і засідання «трійки» на якому будуть вирішувати долю партії», – заявив голова Львівськї обласної організації АПУ Іван Кільган.

У свою чергу, голови обласних організацій АПУ записали 15 вересня відеозвернення, у якому висловили всі свої претензії до Віталія Скоцика, як до голови Аграрної партії України.

в