6 березня 2024, 11:00, Агрохімія

В Україні у аграріїв з’явилася можливість придбати ЗЗР на вигідних умовах

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) та український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив ALFA Smart Agro запускають спільну програму для аграріїв з кращими умовами на придбання мікродобрив та ЗЗР. Про це повідомляє AgroPolit.com.

Відтепер представники аграрного бізнесу у ПУМБ зможуть придбати продукцію ALFA Smart Agro за пільговою кредитною програмою:

  • 3,5% при оформленні кредиту терміном до 4 місяців,
  • 12,8% при оформленні кредитів на рік.

Серед переваг фінансування – простий і прозорий процес, який не вимагає проведення оцінки та нотаріального оформлення заставного майна, та передбачає комфортний графік погашення, адаптованого до сезонності. Комісія за надання кредиту відсутня.

Програма стане у нагоді виробникам аграрної продукції, які слідкують за новаціями та прагнуть до ефективного підвищення врожайності господарств. Компанія ALFA Smart Agro входить до переліку лідерів ринку засобів захисту рослин та мікродобрив завдяки передовим розробкам, які не мають аналогів, а її препарати вже декілька років поспіль займають перше місце за площами застосування в Україні.

Дізнатися більше про умови кредитування в ПУМБ можна, перейшовши за посиланням або зателефонувавши по номеру гарячої лінії банку: 0 800 501 275.

Як писав AgroPolit.com, ПУМБ пропонує аграріям кредит на добрива під  0,01% річних. Також ПУМБ пропонує аграріям провести посівну кампанію на найбільш вигідних умовах.

в