25 грудня 2023, 12:25, Харчова безпека

У Держрезерві призначили нового виконувача обов’язків голови – досьє Ярини Кривди  

Уряд призначив Яніну Кривду виконувачкою обов’язків голови Державного агентства резерву. Про це ідеться у розпорядженні №1175-р від 22 грудня, оприлюдненому на урядовому порталі.

«Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державного агентства резерву України, виконання обов’язків голови Державного агентства резерву України на заступника голови зазначеного Агентства Кривду Яніну Володимирівну», – йдеться у документі.

Нагадаємо, що інформації про нового в.о. практично немає, окрім того, що вона  виконувала обов'язки керівника держорганізації «Комбінат «трикутник» Державного агентства резерву України. Дане підприємство наразі перебуває в процесі ліквідації. Відсутнє і її фото. 

Конкурс на голову установи був оголошений ще 14 лютого 2022 року. Історія діяльності Держрезерву в Україні овіяна скандалами із поїданням мишами зернових запасів установи. Далі були потуги реорганізувати структуру. Більше про те, як реформувати Держрезерв читайте у матеріалові  «Перезавантаження Держрезерву та Стратегія продовольчої безпеки України – чи є контакт?».

в