29 листопада 2021, 18:00, Політика

У Держрезерві відбулися кадрові зміни — розпорядження Кабміну

Кабінет Міністрів України призначив тимчасово керівника Держрезерву. Про це йдеться у розпорядженні уряду, передає AgroPolit.com.

«Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку Голови Державного агентства резерву України, виконання обов’язків Голови Державного агентства резерву України на начальника управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку – головного бухгалтера зазначеного Агентства Казаську Лідію Валентинівну», — йдеться у тексті розпорядження.

Також з посади заступника Голови Державного агентства резерву України у зв’язку з переходом на іншу роботу було звільнено Микиту Барабаша.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на своєму засіданні 20 жовтня ухвалив рішення звільнити Ярослава Погорілого з посади голови Державного агентства резерву України.

Повідомлялося, що свого часу після призначення на керівну посаду до Держрезерву, Погорілий підняв тему крадіжок у структурі державних підприємств, чим спричинив виникнення гучного скандалу, після чого він був звільнений з посади. Однак, це не стало закінченням історії. 

 

 

в