27 листопада 2023, 18:01, Логістика/Техніка

Український виробник презентував елеваторний напрямок на AGRITECHNICA 

Виробник KMZ Industries представив елеваторні наробки України на найбільшій світовій виставці аграрної техніки AGRITECHNICA 2023, учасниками якої стали 33 компанії з нашої держави. Про це повідомляє Куркуль

Ринок Європи для KMZ Industries не новий, але компанія готується до подальшого розширення закордонних продажів, включаючи, як найближчі країни, так і більш далекі. 

Генеральний директор KMZ Industries Валерія Калашник зазначила, що на міжнародному ринку спостерігається попит на українську продукцію, оскільки вона конкурентна і розробляється за світовими стандартами. За її словами, представники KMZ Industries приїхали на виставку AGRITECHNICA саме для пошуку нових міжнародних партнерів. 

В Україні залишаються проблеми зі зберіганням та відвантаженням зерна. Хоча ми очікуємо збільшення попиту у сегменті переробних підприємств, станом на зараз в компанії зберігається існуюча структура замовників: основний обсяг замовлень йде від агровиробників та зернотрейдерів. Збільшився обсяг замовлень з будівництва або розширення перевалочних потужностей. Якщо нанести такі проєкти на мапу, то побачимо, що всі вони розташовані в західних областях країни, ближче до кордону»,  — розповіла Валерія Калашник. 

Як писав AgroPolit.com, експерт розповів, які аграрні професії будуть затребуваними у майбутньому. Також Україна приєдналася до експортної програми ЄС.

в