27 грудня 2022, 13:20, Приватизація

На Тернопільщині продають об'єкт Укрспирту за 3 млн грн

Фонд державного майна України оголосив аукціон з приватизації окремого майна Мишковицького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт” старновою ціною ₴3 млн. Прийом заяв для участі в аукціоні триває до 27 грудня. Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

Як повідомляється, виробництво знаходиться у центрі міста обласного значення Чортків між Тернополем та Чернівцями. Поруч пролягає автошлях М19, що дозволяє прокладати зручні логістичні маршрути. 

Зазанчається, що майно може бути використано для провадження складської діяльності або роботи у харчовій галузі – змішування напоїв зокрема. Перед тимчасовим призупиненням діяльності на виробництві проводились розлив, маркування та зберігання лікеро-горілчаних виробів.

Площа об’єкта – 4697 м². Актив включає у себе 7 будівель, зокрема: котельню, складські приміщення та водонасосну станцію. Також тут перебувають більше 10 транспортних засобів та 300 одиниць виробничого устаткування.

Місцерозташування об’єкта: Тернопільська обл., Чортківський р-н, м. Чортків, вул. Незалежності, 45А. Аукціон відбудеться 28 грудня.

Нагадаємо, що раніше на Тернопільщині продали спиртзавод за 120 млн грн.

в