друкувати


В Україні пропонують відновити посаду заступника з питань фермерів при Мінагрополітики

25 січня 2021, 08:32

Заступник з питань фермерів при Мінагрополітики повинен бути лобістом 40-ка тисяч українських фермерів, тож цю посаду слід поновити у реанімованому нещодавно Міністерстві аграрної політики та продовольства. Про це в ексклюзивному матеріалі розповіла головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова.

«2020 рік з його набором проблем (посуха, форварди, самогубства фермерів та багато іншого) показав, що така людина має бути, — наголошує автор. — Оновлена державна політика щодо фермерства: починаючи з оновленого профільного закону і закінчуючи профільним заступником при Мінагро, який не повинен виконувати роль «весільного генерала»

Нагадаємо, Уряд схвалив проєкт закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо стимулювання діяльності фермерських господарств». Ринок землі в Україні — модель від голови аграрного комітету Миколи Сольського. Роман Лещенко – міністр аграрної політики: досьє, погляди на розвиток АПК, досягнення в Держгеокадастрі. Земельна реформа 2021 – дорожня карта запуску ринку землі.