21 липня 2020, 07:35, Держпідтримка

Субсидію на 1 га угідь окрім фермерів платитимуть середнім та великим виробникам, – Віктор Шеремета

Субсидію на 1 га оброблюваних угідь платитимуть середнім та великим виробникам за умови ухвалення законопроєкту №3131 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо детінізації виробництва сільськогосподарської продукції». Про це в коментарі AgroPolit.com заявив колишній заступник міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета. Детальніше читайте у публікації Держпідтримка 2021-2023 рр. очима представників сектору. Які кроки слід зробити уряду

«Як показує практика, у нас є хитруни, котрі можуть знівелювати позитивне значення роботи кооперативів. І те, що зараз пропонують законопроект №3131, який передбачає об’єднання до кооперативів не так, як раніше, фізичних осіб, а великих товаровиробників, і вони та середні отримуватимуть субсидію на 1 га, це буде несправедливо», – сказав Шеремета. 

Нагадаємо, фахівці МЕРТ оприлюднили програму держпідтримки аграріїв на 2021-2023 рр. Також уряд затвердив порядок отримання держпідтримки фермерами та кооперативами, у яких вони беруть участь відповідно до бюджетної програми 1201150 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» у 2020 році. 

в