7 січня 2019, 13:01, Політика

Аграрна партія України спростувала причетність Віталія Скоцика до офіційної позиції політсили на майбутніх виборах президента

Віталій Скоцик, який висунув свою кандидатуру на посаду Президента України, зробив це як самовисуванець, а не як лідер Аграрної партії України. Про це повідомила УП, посилаючись на власні джерела всередині політсили.

Читайте до теми: Бунт в Аграрній партії – в чому причини? (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Нагадаємо, 3 січня 2019 року Віталій Скоцик подав документи до ЦВК для реєстрації його кандидатом на посаду президента. Як заявив Скоцик на своїй сторінці у ФБ, він все одно вважає себе лідером АПУ, навіть попри офіційні дані.

Незалежно від того, що відбулося з юридичної точки зору з нашою партією, ми сьогодні подали документи до ЦВК і очікуємо на реєстрацію протягом наступних 5 днів", – заявив Віталій Скоцик.

У свою чергу, в АПУ заявили, що Аграрна партія жодним чином не причетна до позиції екс-очільника політсили на майбутніх виборах.

Станом на 3 січня 2019 року, відповідно до інформації, яка міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, головою Аграрної партії України є Крутько Юрій Миколайович", – йдеться у повідомленні АПУ.

Крім того, у партії зауважили, що наразі ще не висували кандидата на пост президента.

 

в