15 листопада 2017, 17:17, Торгівля

Україна має використовувати досвід Ізраїлю для розширення ринків

Інноваційна система Ізраїлю сьогодні одна з найуспішніших у світі, а Україна може використовувати цей досвід для більш легкого розширення ринків. Про це розповів директор з маркетингу та екосистем MassChallenge (Ізраїль) Том Бар-Ав під час ізраїльсько-українського дня інновацій в Києві, передає кореспондент AgroPolit.com.

Нагадаємо, що Radar Tech, МХП і Agrohub запустили «лабораторію» для аграрних стартапів — MHP Accelerator.

За словами Бар-Ава, у сьогоденному середовищі подібні на MassChallenge акселератори допомагають компаніям інтенсивно розвиватися за рахунок інформаційної та фінансової підтримки. Водночас, інноваційні стартапи значно полегшують підприємницьку діяльність.

«Україна може використовувати досвід Ізраїлю в побудові інноваційної економіки, що базується на стартапах. Це можливо завдяки розвитку IT-галузі та технічних спеціальностей. Крім цього, можна подати свій підприємницький проект у MassChallenge, яка працює по всьому світу», — зазначив маркетинговий директор бізнес-акселератора.

Він зазначив, що екосистема стартапів має розширюватися та привертати в свої ряди найяскравіші ідеї, високі технології та інноваційні компанії будь-якого рівня, адже за інноваціями — майбутнє.

Щоб активно розвивати зовнішню торгівлю та бути конкурентоспроможними на глобальному ринку, бізнес має рухатися в напрямку впровадження сучасних технологій», — підсумував Том Бар-Ав.

Довідково: MassChallenge — це найбільший у світі бізнес-акселератор, який безкоштовно працює зі стартапами з будь-якої країни. Головне для акселератора — підтримати перспективних підприємців. MassChallenge допомагають корпоративні спонсори. Це близько 60 великих компаній, серед них, наприклад, Microsoft.

в