11 листопада 2017, 12:27, Логістика/Техніка

AgroPolit.com вирушає на Agritechnica 2017

Команда AgroPolit.com з 12—18 листопада 2017 р. відвідає провідну виставку сільськогосподарської техніки AGRITECHNICA в Ганновері (Німеччина). Основна цьогорічна тема виставки: «Зелене майбутнє — розумна технологія».

Протягом семи днів AGRITECHNICA обладнає виставкову зону для 2,9 тис. експонентів із 52 країн і підніме вам завісу на майбутнє сільського господарства. Висококваліфіковані виробники та постачальники послуг презентують міжнародній аудиторії нові аграрні концепції та тренди в 23 залах.
AgroPolit.com разом з іншими провідними агранними сайтами (Traktorist.ua, Latifundist.com, Kurkul.com, Elevatorist.com) та партнерами MONOSEM, Lemken та John Deere побувають на тематичних форумах й конференціях та детально вам про все опишуть у своїх матеріалах.

Команда AgroPolit.com буде на німецько-українській бізнес-зустрічі, що там відбуватиметься — буде далі.

Протягом трьох днів читайте найцікавіше на наших сторінках.

А зараз пропонуємо ознайомитися з матеріалами на наших сайтах:
Latifundist.com — Agritechnica 2017: Вторая международная АгроЭкспедиция на низком старте! 
Kurkul.com — Слідуй за нами на Agritechnica 2017: стартує міжнародна АгроЕкспедиція
Elevatorist.com — Агроэкспедиторы на чемоданах
Traktorist.ua — Що робити в Ганновері, якщо вас не пустили на Agritechnica 2017; АгроЕкспедиція Agritechnica 2017: live aus Hannover;
Тест: чи вгадаєте Ви новинки з Agritechnica 2017;
Цікаві факти з історії Agritechnica: від ярмарку до світових рекордів.

Крім того, ми одними з перших дізнаємося переможців AGRITECHNICA Innovation Award — компаній, які стануть лідерами інноваційних змін у сільському господарстві в найближчі роки.

в