3 червня 2024, 09:57, Інвестиції

ФДМУ продає аграрний інститут за 16,8 млн грн

Фонд держмайна України оголосив онлайн-аукціон з приватизації  Єдиного майнового комплексу Державного підприємства «Державний інститут по проектуванню підприємств м'ясної та молочної промисловості Полтавадіпром'ясомолпром». Про це повідомили в ФДМУ.

Проведення онлайн-аукціону запланували на 4 червня. Стартова ціна — 16,8 млн грн, торги пройдуть у системі Прозорро.Продажі. Реєстрація на участь у торгах триватиме до 3 червня включно.

Згідно з інформацією Фонду держмайна, ЄМК підприємства розташований неподалік центральної вулиці міста Полтава. Основний вид діяльності відповідно до Статуту: діяльність у сфері архітектури.

Основна номенклатура продукції: розробка проектно-кошторисної документації підприємств м’ясної, харчової та інших галузей переробної промисловості агропромислового комплексу; в зв’язку з відсутністю замовлення на виконання проектних робіт впродовж 2023 року та І кварталу 2024 року реалізація проектної продукції відсутня.

Комплекс включає двоповерховий цегляний будинок з підвалом загальною площею 2427,3 м², а також меблі, офісну техніку та обладнання. Нерухомість підприємства розташована на земельній ділянці площею 0,3056 га.

Як писав AgroPolit.comшість видів агропродукції до Євросоюзу Україна експортуватиме за новими правилами. Також в Україні аграріям компенсують 80% розмінування землі.

в