20 травня 2024, 15:51, Логістика/Техніка

Після Кубракова звільнили і трьох його заступників

Кабінет міністрів України звільнив трьох заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Про це повідомили в уряді.

Слід зазначити, що у травні Верховна Рада звільнила віцепрем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова. Незабаром Кабмін тимчасово поклав виконання обов’язків міністра розвитку громад, територій та інфраструктури на першого заступника міністра Василя Шкуракова.

У пояснювальній записці сказано, що Олександра Кубракова звільнили, щоб створити окреме міністерство з питань розвитку громад, територій та житлово-комунального господарства. Він обіймав відповідну посаду з 1 грудня 2022 року.

На своєму засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження про звільнення: Азархіної Олександри Костянтинівни з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України; Васькова Юрія Юрійовича з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України; Юрченко Анни Станіславівни з посади заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з питань європейської інтеграції» – зазначили в уряді.

Як писав AgroPolit.comОлександр Камишін може очолити Мінвідновлення. Також Олександра Кубракова звільнили з посади міністра.

в