30 квітня 2024, 11:00, Фінанси

ALFA Smart Agro приєдналася до агророзстрочки WEAGRO

Компанія ALFA Smart Agro приєдналася до нового сервісу для аграріїв WEAGRO, який надає можливість агровиробникам купувати необхідну продукцію зараз, а платити потім. Про це повідомляє AgroPolit.com.

Інноваційна платформа, створена фінансовою компанією Activitis за підтримки Програми USAID АГРО. Сервіс WEAGRO – це новий інструмент для господарств, які вже є клієнтами ALFA Smart Agro. Це інтегроване в алгоритм продажів рішення, завдяки якому аграрії можуть купувати необхідну продукцію зараз, а оплачувати товар частинами або наприкінці терміну розстрочки.

Новітня платформа допомагає господарствам вирішити проблему недостатнього обігового капіталу без використання кредитних коштів. Серед основних переваг платформи – доступність для агровиробників, а також розтермінування платежів без прив’язки до курсових коливань чи інших критеріїв.

Рішення та ідеї, які сьогодні генеруються в Україні, мають потенціал глобальних змінотворців. Тому ми уважно спостерігаємо за появою таких інновацій і вивчаємо їхні можливості. Головна перевага онлайн-сервісу агророзстрочки – швидкість прийняття рішення. Адже час цінний для всіх: і для виробника, і для дистриб’ютора, і для аграрія», — зазначила комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз.

Як писав AgroPolit.com, ПУМБ пропонує аграріям кредит на добрива під  0,01% річних. Також ПУМБ пропонує аграріям провести посівну кампанію на найбільш вигідних умовах.

в