31 серпня 2023, 15:49, Земля

Економія на аграрних кредитах: експерт розповів про потенціал поля і можливості системи Feodal.FMS

Аграрії можуть використовувати базові фінансово-економічні показники, а також враховувати потенціал поля, щоб дізнатися про найбільш ефективну кількість добрив і зекономити гроші на їх придбанні. Про це розповів засновник компанії Feodal Андрій Дем’янович в матеріалі «Де ви втрачаєте гроші на полі — розумна оптимізація допоможе розібратись», пише Kurkul.com.

Експерт повідомив, що розумні технологічні карти, що доступні у системі Feodal.FMS дозволяють бачити картину витрат господарства в повній мірі. В систему вносять всі аграрні операції, з характеристиками і кількістю добрив, цінами на зерно та вартістю матеріалів, насіння і пального. У розпорядженні системи є метеонанліз та моніторинг техніки, завдяки яким вона автоматично контролює виконання операцій.

Коли ми витрачаємо більше на добрива, то часто змушені залізти в кредит. Постійне кредитування приведе підприємство до фатальних наслідків. Тому важливе усвідомлене планування. Коли склали технологічну карту, система розрахує вашу маржу, покаже рентабельність, а ви зможете коригувати чи вносити, наприклад оригінальні препарати, чи замінити дженериком», — зазначив Андрій Дем’янович. 

Детальну інформацію про систему Feodal.FMS легко отримати за телефоном: (067) 102-01-06 або посиланням.

Як писав AgroPolit.com, Прометей досяг перших успіхів в розмінуванні земель. Також озвучено алгоритм дій для громад в умовах закону про спрощене набуття права оренди земельних ділянок

в