14 липня 2023, 15:42, Земля

Агромаркетинг майбутнього: в Україні об’єдналася спільнота Agro Marketing Club

В Україні створили Agro Marketing Club – професійну спільноту маркетологів та комунікаційників аграрної галузі, мета яких – розвиток високотехнологічного сільського господарства. Про це повідомляє AgroPolit.com.

Ініціаторами проекту стали:

  • Святослав Ткаченко – керівник і маркетолог Agro Marketing Agency,
  • Наталія Кулаковська – директорка з маркетингу KMZ Industries,
  • Руслана Загній – керівник департаменту маркетингу та комунікацій DroneUA.

Клуб створили для розвитку аграрного маркетингу в Україні, обміну досвідом, підвищення кваліфікації та розширення професійного спілкування. Спільнота запрошує до співпраці всіх, хто в агро відповідає за аналітику, просування, комунікації, digital, дизайн, або медіа. Приєднатися можна за посиланням.

Ідею клубу, який би об’єднав аграрних маркетологів, я виношував в собі років п'ять, а може й більше. Чомусь постійно здавалося, що її втілення не на часі. Але, як виявилось, я не один такий, є однодумці. Поспілкувавшись, ми вирішили, що годі чекати, час втілювати. Саме так було організовано Agro Marketing Club. Це важлива та актуальна ініціатива, яка сприятиме розвитку аграрного сектору України», –  розповів Святослав Ткаченко.

Як писав AgroPolit.com, Україна відправила на експорт рекордні 3 млн т сої. Також Угорщина хоче відкрити додаткові морські шляхи для українського аграрного експорту.

в