24 березня 2022, 07:32, Інвестиції

В ОП назвали напрями інвестицій, які очікують від Європи після війни

Україна чекає від європейського бізнесу інвестицій у галузі промисловості й сільського господарства. Про це розповів у Фейсбуці  заступник голови Офісу президента Ігор Жовква, після виступу перед представниками європейського бізнесу. 

За його словами, мова йде про надання грантів та інвестування у галузі промисловості й сільського господарства, відкриття нових підприємств або відновлення існуючих.

«Поділився даними щодо втрат української та світової економіки внаслідок воєнних дій росії проти нашої держави, а також механізмами підтримки урядом України малого та середнього бізнесу, який продовжує працювати на благо економіки України. Закликав європейських економічних гігантів долучитися до післявоєнного економічного відновлення України, зокрема шляхом надання грантів та інвестування у галузі промисловості й сільського господарства, відкриття нових підприємств або відновлення існуючих.  Наша спільна мета – відновити післявоєнну Україну та зробити нашу державу спільною історією успіху», – написав він.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський підписав закон №7137-д, який визначає особливості адміністрування податків і зборів під час дії правового режиму воєнного стану.

 

в