15 лютого 2022, 07:00, Політика

МХП продовжує забезпечувати продовольчу та економічну безпеку країни, — Юрій Косюк

ЗСУ захищають наші кордони, дипломати ведуть боротьбу і шукають політичні інструменти виходу з ситуації, а ми в МХП вкладаємо всі свої сили в те, що вміємо робити найкраще – забезпечуємо продовольчу та економічну безпеку нашої країни. Про це на сторінці у Facebook повідомив власник МХП Юрій Косюк.

Зокрема, підприємець повідомив, що провів робочі зустрічі на Миронівському заводі з виготовлення круп і комбікормів та на підприємстві «Легко».

Він також додав, що залишається в Україні разом із своєю командою. 

«Для мене важливо бути поряд зі своєю командою, підтримати і заспокоїти людей. Одні рахують літаки, які, начебто, відлетіли з України і шукають приводи для чергової негативної емоції, а інші, серед яких і я, – продовжують зберігати спокій та приймати рішення, які йдуть на користь державі та людям. МХП веде бізнес в робочому ритмі. Саме так ми можемо найефективніше допомогти Україні сьогодні», — написав Юрій Косюк.

До слова, AgroPolit.com запустив патріотичний флешмоб #ТримайсяЗемлі, то не впадеш,  який має на меті підтримати агріїв усієї країни та зменшити паніку серед населення. 

Нагадаємо, раніше Юрій Косюк повідомляв, що істерія щодо можливої військової агресії Росії негативно впливає на розвиток економіки.

 

в