16 січня 2020, 09:20, Політика

Через скандал із прослуховуванням Кабміну Гончарукові готують двох віце-прем'єрів з економіки

Відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука та всього Кабміну через економічні одкровення та критику економічних знань Володимира Зеленського найближчим часом не буде. Про це повідомили джерела AgroPolit.com в Офісі президента.

За даними нашого джерела, є кілька цікавих нюансів у цій ситуації.

«Перший – запис зробила Юлія Ковалів, а не відповідні секретні служби. Другий — прем’єр-міністр не піде у відставку, хоча заява написана й передана ним Зеленському. Третій – Зеленський після цього всього сам дзвонив Гончаруку, і в цій розмові приємного було мало, але уряд і надалі працюватиме. Четвертий нюанс – найближчим часом Олексія Гончарука міняти не будуть, але посилять Кабмін одним чи двома віце-прем’єрами: і зараз розглядають три кандидатури – Сергія Тігіпка, Валерія Хорошковського та Юлію Ковалів», — говорить наше джерело.

Нагадаємо, вчора у мережі з'явилася інформація, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук начебто написав заяву про звільнення через оприлюднення запису, де він визнає, що він «повний профан в економіці» та не надто коректно висловлюється щодо розуміння президентом фінансових моментів. У КМУ заперечили інформацію про відставку Гончарука.

Чим запам'яталася робота уряду за перші 100 днів, читайте у матеріалі Агросектор оцінив 100 днів роботи нового уряду з розвитку сектору. Результати опитування презентовано AgroPolit.com.

«Що отримав агросектор — на раз упав, на два віджався». Деталі урядової програми на 5 років – за посиланням.

Наталія Білоусова, головний редактор AgroPolit.com

в