25 жовтня 2018, 15:30, Політика

Під Мін’юстом проходить мітинг прихильників Віталія Скоцика

Позбавлений керівництва над Аграрною партією Віталій Скоцик вивів своїх однопартійців під стіни Мін’юсту на знак протесту проти рішення міністерства.

Нагадаємо, після рішення Мін’юсту від 18 жовтня поточного року про зміни в реєстрі АПУ, коли замість колишнього керівного складу партії на чолі з Віталієм Скоциком були зареєстровані його політичні опоненти, а головою АПУ визнано Юрія Крутька, вже «опозиційний» екс-очільник партії Віталій Скоцик та вірні йому однопартійці подали позови до Генпрокуратури, МВС та НАБУ з вимогою припинити «політичне рейдерство».

Детальніше про перебіг конфлікту в АПУ читайте в матеріалі: Бунт в Аграрній партії – в чому причини? (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Як заявив лідер мітингарів, коментуючи рішення Мін’юсту:

Ми прийшли до найвищого рівня цинізму, який може бути присутній в політиці нашої держави. Найвище виконнання політичної корупції з підробними документами, без проведення з’їзду 12 вересня, якого просто не було… Одним розчерком пера. Перший заступник міністра усною вказівкою дає команду повністю змінити в реєстрі керівництво Аграрної партії: голову партії, центральну ревізійну комісію, політичну раду, президію. Ви можете уявити, щоб таке відбулося в іншій цивілізованій країні? Ні. Країна повністю корумпована, з’їдена рейдерством і корупцією з низу до верху», – заявив Віталій Скоцик.

в