25 січня 2016, 12:44, Політика

Рішення фракції «Самопоміч» буде ключовим у питанні урядових перспектив Олексія Павленка — Іван Мірошніченко

Рішення політради «Самопомочі» про відгук Олексія Павленка з посади Міністра аграрної політики та продовольства України не пов'язане з оцінкою його роботи. У партії і у фракції задоволені діяльністю свого представника і не мають до нього претензій. Про це заявив народний депутат з фракції «Самопоміч» Іван Мірошниченко, коментуючи політичну ситуацію.

На його думку, остаточне кадрове рішення буде прийнятий на засіданні фракції, яке має відбутися на початку тижня.
Мірошниченко повідомив, що спочатку обговорювалася ідея перегляду коаліційної угоди.

«Минулий політичний рік був украй складним. У коаліційних відносинах і в цілому в політиці багато що змінилося. Сьогодні є потреба оновити коаліційну угоду, модернізувати його, уточнити деякі параметри та пріоритети на 2016 рік. На підставі вже уточненої коаліційної угоди є сенс повернутися до форматування уряду», - заявив Іван Мірошниченко.

На його думку, рішення політради було ухвалено без урахування даних аспектів.

На засіданні фракції ми обговоримо сформовану ситуацію. Адже саме парламентські фракції - учасники коаліції - розробляють коаліційну угоду, підписують його, беруть участь у формуванні уряду і несуть політичну відповідальність за його діяльність. Тому саме рішення фракції «Самопомочі» буде ключовим у питанні урядових перспектив Олексія Павленка», - підкреслив Іван Мірошниченко.

AgroPolit.com

в