12 вересня 2024, 15:04, Фінанси

Дні Поля: Банк Львів відкриває відділення на у Вінниці, щоб підтримати місцевих аграріїв

4 та 5 вересня поблизу Вінниці відбулася масштабна агропромислова подія «ДНІ ПОЛЯ», яка зібрала найкращих представників сільськогосподарського комплексу. Про це повідомляє AgroPolit.com.

Тут були представлені найсучасніші досягнення галузі, демонструвалася новітня сільгосптехніка, а також укладалися багатомільйонні угоди. Одним із ключових учасників заходу став Банк Львів, який оголосив про свій вихід на ринок Центральної України.

Банк Львів, який давно зарекомендував себе як один із провідних банків для малого та середнього бізнесу у Західному регіоні України, вирішив розширити свою присутність і у Вінницькій області. Саме під час «ДНІВ ПОЛЯ» банк повідомив про відкриття кредитного офісу у Вінниці цього місяця. Невдовзі у місті з'явиться і повноцінне відділення.

Учасники «ДНІВ ПОЛЯ», що прагнуть більшого, вже змогли отримати додаткові фінансові можливості, завітавши до простору Банку Львів безпосередньо на заході. Переваг – чимало. Зокрема, клієнти банку можуть отримати кредит до п’яти мільйонів гривень без застави, а для залучення більших сум банк практикує гнучкі  підходи та фінансовий ліміт, що  діє протягом двох років. Це дозволяє фермерам планувати свою діяльність з упевненістю.

Банк пропонує експертне валютне обслуговування з вигідним курсом, а також забезпечує супровід персонального менеджера. Важливою перевагою є й підтримка від іноземних партнерів.

Ми чудово розуміємо потреби тих, хто працює на землі, і готові підтримати їх безпосередньо у полі, де готові укладати відповідальні фінансові рішення. Чекаємо на Вінниччині – долучайтеся до співпраці з нами. Підтримка аграріїв –  неодмінна запорука зміцнення української економіки. А отже – пріоритетний напрям розвитку нашого банку», — підсумувала Оксана Притула, керівниця управління агробізнесу Банку Львів.

в