7 червня 2024, 08:30, Рослинництво

Польовий Агро Консиліум: західні колеги їдуть в Україну, щоб відбудувати село разом

В Україні з 28 червня по 10 липня відбудеться «Польовий Агро Консиліум» в рамках благодійної ініціативи «Світ відбудовує українське село» за підтримки проєкту Культиварій. Про це повідомляє TraveliteAGRO.

Власник і завідуючий виробництвом Kinsey Agricultural Services, Inc. Ніл Кінсі, разом з незалежними агроконсультантами та професорами провідних агроуніверситетів США приїдуть в Україну, щоб працювати з українськими агровиробниками на їхніх полях.

Проєкт передбачає:

  • Візити до господарств з 28 червня до 8 липня;
  • Конференцію з 9 до 10 липня;
  • Підсумкова робота протягом 1 місяця після події.

В ході «Польового Агро Консиліума» учасники відвідають вісім фермерських господарств по всій Україні, де вони проведуть польовий скаутинг у 24 полях. У кожному полі викопають шурф для детального аналізу ґрунту, кореневої системи, а також надземної частини рослин. 

Це дозволить експертам з США, Німеччини та Нової Зеландії країн обговорити та діагностувати агрономічні проблеми і розробити стратегії їх контролю та попереджувального управління.

Після польових візитів відбудеться дводенна конференція у Вінницькій області, де іноземні та вітчизняні фахові експерти підведуть підсумки. 

Участь в консиліумі можна взяти онлайн та офлайн. Деталі та реєстрація за телефоном: +38 (098) 550-98-43, або посланням.

в