27 травня 2024, 18:01, Торгівля

PROMETEY допоможе аграріям України доставляти продукцію до Єгипту

Компанія PROMETEY орендувала припортовий термінал у межах найбільшого порту Єгипту – Александрія, який має два склади обсягом зберігання 60 тис. т. Про це повідомляє AgroPolit.com.

Таке рішення спрямоване на здешевлення логістики та забезпечення якості й кількості продукції. Оренда припортового терміналу дасть змогу PROMETEY значно знизити логістичні витрати. PROMETEY завжди радий спільному бізнесу з українськими експортерами в Єгипет. Експортний ринок Єгипту представляє величезний потенціал для українських аграріїв, і PROMETEY готовий брати активну участь у цьому процесі, пропонуючи свої логістичні та дистриб'юторські потужності.

Прямий доступ до портових потужностей, дає змогу скоротити шлях від виробника до кінцевого споживача, що не тільки економить кошти, а й прискорює процес доставки.

Орендувавши припортовий термінал, компанія PROMETEY не лише покращила свої логістичні можливості та підвищила якість обслуговування, а й заклала підґрунтя для подальшого зростання та розвитку як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Стратегічне партнерство з місцевими дистриб'юторами та експортерами відкриває нові горизонти і робить нашу компанію однією з лідерів аграрного сектору країни», –  зазначив засновник компанії PROMETEY Рафаель Гороян.

Як писав AgroPolit.comексперти розповіли про ризики для агроекспорту. Також українські аграрії зібрали 71,5 млн т зернових та олійних культур.

в