4 квітня 2024, 13:29, Логістика/Техніка

Заводу Кобзаренка виповнилося 30 років: на підприємстві розповіли про оновлення

З нагоди 30-річного ювілею український виробник агротехніки «Завод Кобзаренка» вирішив провести ребрендінг та оновити логотип. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Новий логотип заводу демонструє оновлений якісний підхід, але не втрачає ідентичності бренду. Оновлення додає впізнаваності на європейському ринку зберігаючи ідентичність в латинському варіанті. В компанії наголосили, що не вносять англомовних змін до назви в Україні, підкреслюючи, що мова йде саме про українського виробника.

«Завод Кобзаренка» працює над покращенням зв’язків з аграріями та впровадженням інновацій, які задовольняють потреби сучасного аграрного господарства. Компанія продовжуватиме працювати над розробкою та впровадженням нових продуктів, підтримуючи свою репутацію надійного постачальника техніки європейської якості.

Зміна логотипа — це прагнення об’єднати заводи в один бренд, під одним ім’ям. Зробити «Кобзаренко» — гарантом якості будь-якого виробу, який ми створюємо. Ми пишаємося тим, що наші клієнти та партнери розвиваються разом з нами. Кобзаренко — надійний інструмент в полі усіх аграріїв світу», – зазначив співзасновник та директор «Заводу Кобзаренка» Дмитро Кобзаренко.

Як писав AgroPolit.com, польський бізнес не підтримує протестуючих фермерів. Також частина країн ЄС хоче більших обмежень на імпорт продовольства з України.

в