8 листопада 2023, 13:25, Рослинництво

Євросем дає аграріям заробити: компанія шукає партнерів для гібридизації соняшнику

Компанія «Євросем» шукає партнерів серед аграріїв, які готові на вигідних умовах надати ділянки під гібридизацію соняшнику. Про це повідомляє «Куркуль».

Відповідне співробітництво може дозволити аграріям збільшити в половину прибутковість соняшнику. За умовами співпраці, аграрій підписує угоду з «Євросем» строком на один рік, за якою виділяє ділянку землі під гібридизацію соняшнику.

Компанія бере на себе наступні зобов’язання:

  • надання безоплатного насіння батьківських форм,
  • гарантований викуп всього об’єму вирощеної продукції,
  • проведення агрономічного супроводу з моменту посіву і до збирання,
  • забезпечення агрохімією для виділеної ділянки.

Для розрахунків з партнерами компанія орієнтується на пікові ціни соняшнику за певний період.

Наша технологічна команда повністю бере на себе функції агронома. Переважно агрономи господарства навантажені на максимум і не мають досить часу для приділення великої уваги саме ділянці гібридизації. А наш агроном веде повністю весь процес від весняної підготовки ґрунту до збирання. Фермер повинен просто підготувати ділянку, мати чи орендувати техніку для посіву та обробки, зібрати врожай і відвантажити нам», — розповів один з засновників компанії «Євросем» Дмитро Шацман.

Дізнатися деталі про співпрацю в області ділянок гібридизації можна за номером телефону:

098 440 09 90.

Як писав AgroPolit.com, в Україні за перший день роботи системи верифікації експортерів у Державному аграрному реєстрі зареєстрували близько тисячі заявок. Також валютну виручку від продажу зерна хочуть повертати через експортні депозити

в