19 жовтня 2023, 18:01, Рослинництво

Агропідприємець назвав дискатор, який здатен пройти п’ять тисяч гектарів без жодної поломки

Головний інженер сільськогосподарського товариства «Вікторія» Олександр Михалюк розповів про свій досвід використання дискатора BEDNAR SWIFTERDISC XO_F, який працює там вже близько п’яти років. Про це повідомляє AgroPolit.com.

«Що я вам можу сказати про SWIFTERDISC? Якби ми купували нову дискову борону, то знову придбали б… цю модель. Це знаєте такий агрегат, який ідеально працює із першого разу і працює так завжди. Коли вибирали дискатор, то випробовували моделі різних виробників. Як тільки запустили в поле SWIFTERDISC, то відразу зрозуміли: це те, що треба! І він вже шостий рік безальтернативно у нас працює», – розповів  Олександр Михалюк.

Підприємство «Вікторія» обробляє 2500 гектарів землі і там вирощується широкий спектр польових культур. Додатково тут займаються овочівництвом та ягідництвом, а також наявні тваринницькі потужності.

У господарстві застосовуються різні технології обробітку ґрунту. BEDNAR SWIFTERDISC XO 6000F застосовується тут як безвідмовний інструмент для того, щоб дати раду стерні, соломі, грудкам і гребеням землі на полі.

На полях СТОВ «Вікторія» чеський дискатор виконує широкий спектр завдань і встиг напрацювати п’ять тисяч гектарів без жодної поломки.

Як писав AgroPolit.comв бюджеті – 2024 підтримку обіцяють аграріям та переробникам. Також Україні необхідні технології для ідентифікації мін. 

в