16 жовтня 2023, 14:35, Харчова безпека

Ольгу Шевченко  замінили на посаді т. в. о. голови Держпродспоживслужби

Кабмін призначив тимчасовим виконувачем обов'язків голови Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів Сергія Ткачука. Про це повідомив представник Кабінету Міністрів України у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Разом з тим Сергій Ткачук став першим заступником голови Держпродспоживслужби. Слід зазначити, що у лютому Кабмін призначив заступника голови Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів Ольгу Шевченко тимчасовим виконувачем обов'язків голови Держпродспоживслужби.

Сергій Ткачук працював у Хмельницькій обласній державній адміністрації з 2019 року. Він був радником голови ОВА Вадима Лозового. Пізніше він став тимчасовим виконувачем обов’язків заступника голови Хмельницької ОДА. У грудні 2019-го зайняв цю посаду на постійній основі.

Мій останній день на посаді заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Пишаюся всіма тими хорошими справами, які нам спільно вдалося втілити в життя. З понеділка я приступаю до нових обов’язків на новій посаді. Однак дещо залишається незмінним: я продовжую працювати в команді нашого Президента на благо нашого краю, народу та всієї України», — зазначив Сергій Ткачук.

Як писав AgroPolit.com, уряд планує відмінити 94 дозволи в агросфері. Також Україна до кінця року значно розширить агроекспорт до Китаю.

в