13 жовтня 2023, 13:23, Рослинництво

Робота в умовах війни та підтримка ЗСУ: агрокомпанії «Ерідон» виповнилося 30 років

13 жовтня 30-річчя святкує агрокомпанія «Ерідон», яка за цей час із невеликого підприємства перетворилася у потужну агрофірму. Про це повідомляє AgroPolit.com.

«Ерідон» є частиною українського агровиробництва та прикладом успішного бізнесу, який знають в Україні та за її межами.

«Ерідон» — це:

  • національний дистриб’ютор засобів захисту рослин, насіння та добрив
  • високотехнологічний агровиробник із земельним банком у 55 000 га з роботизованими молочнотоварними фермами та найсучаснішим насіннєвим заводом.

З першого дня повномасштабної війни компанія не припиняла роботу та продовжувала підтримувати українських аграріїв. «Ерідон» спрямовує десятки мільйонів гривень на допомогу Збройним Силам України.

Більше 200 співробітників компанії долучилися до лав ЗСУ. Водночас компанія продовжує розвиватись та інвестувати у масштабні проєкти зі створення нової логістичної інфраструктури та глибокої переробки сільгосппродукції.

Ерідон – 30 років разом з аграріями України! Тож у цей день ми хочемо подякувати партнерам, співробітникам та всім, хто досягав вершин разом із нами усі ці роки! Не зупиняймося на досягнутому і продовжуємо працювати над тим, щоб зробити аграрний сектор України ще сильнішим, а державу – міцнішою», – зазначили в компанії.

Як писав AgroPolit.com, названо найприбутковіші агрокомпанії України. Також аграріям презентують новітні зернові технології.

в