9 жовтня 2023, 14:52, Політика

Державне агентство меліорації та рибного господарства знову перейменували

Державне агентство розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм – таку нову назву на сьогоднішньому засіданні уряду присвоїли Державному агентству меліорації та рибного господарства. Про це ідеться у повідомленні в Telegram-каналі представник уряду в парламенті Тараса Мельничука.

Нагадаємо, що останній раз Кабмін змінював назву відомтсва 9 грудня 2021 року – тоді воно називалося Державним агентством рибного господарства. Крім того, у лютому 2021 року уряд перепідпорядкував Держрибагентство, а також Держслужбу з питань геодезії, картографії та кадастру поновленому Міністерству аграрної політики та продовольства. 

Дане рішення саме агентство чи інші органи його поки не коментували.

Уряд також вніс зміни до низки своїх актів в частині покладення на Держрибагентство додаткового повноваження щодо реалізації державної політики у сфері регулювання продовольчого забезпечення,у звʼязку з чим і змінено найменування агентства.

 Більше про те, як реформувалося Державне агентство з питань меліорації та рибного господарства України – читайте у матеріалові. 

 

в