3 вересня 2023, 12:52, Логістика/Техніка

Постраждали люди: окупанти вночі атакували порти Одещини 25 безпілотниками

В прокуратурі розпочали розслідування обставин нічної масової атаки російських окупантів по цивільній та портовій інфраструктурі Одещини з використанням безпілотників. Про це повідомили 3 вересня в Офісі Генерального прокурора.

За інформацією правоохоронців, російські військові атакували об’єкти цивільної інфраструктури Подунав’я ударними літальними апаратами. Огляд місця атаки триває. Правоохоронці встановлюють повний перелік пошкоджень та руйнувань.

Слідчі з’ясували, що під час нічної атаки травми отримали двоє чоловіків. Одному з них 34 роки, а іншому 42. Лікарі діагностували опік плеча в одного постраждалого, а у іншого – оглушення, отримане внаслідок ударної хвилі. Уламки від безпілотників потрапили на територію однієї з приватних садиб та влучили в об'єкти припортової інфраструктури.

Слід зазначити, що вночі 3 вересня військові рф атакували цивільну інфраструктуру Подунав'я в Одеській області. Масована атака ворожих дронів тривала більше 3,5 години. Сили протиповітряної оборони України знищили 22 безпілотника Shahed-136, однак зафіксовані влучання в об’єкти припортової інфраструктури. Виникла пожежа. Її рятувальники швидко ліквідували. Всього зафіксували 25 ударних БпЛА росіян під час атаки Одещини.

Турецька сторона розповіла, на які поступки хоче піти ООН перед рф заради зернової угоди. Також стало відомо, про що шойгу брехав очільнику МЗС Туреччини на зустрічі у москві

в