11 травня 2023, 17:12, Логістика/Техніка

Трактор Massey Ferguson MF 8S переміг на конкурсі Trator do Ano

Компанія Massey Ferguson стала переможцем конкурсу Trator do Ano 2023/2024 з трактором MF 8S. Цей же трактор був обраний в категорії «Трактори понад 200 к.с.». Оголошення відбулося 1 травня на виставці Agrishow.

Другий рік поспіль компанія MF також перемогає в категорії «Трактори до 100 к.с.» з трактором MF 4707 Cab. Трактор MF 8S.265 оснащений 7,4-літровим шестициліндровим двигуном AGCO Power, найновішою розробкою в галузі двигунобудування.

Він досягає повної потужності на низьких обертах двигуна 1500 об/хв, пропонуючи відмінну економічність і тиху роботу. Нова автоматична трансмісія Dyna-7 забезпечує ефективну роботу з 28 швидкостями переднього та заднього ходу в чотирьох діапазонах та сімома плавними передачами.

Завдяки ексклюзивній конструкції Protect-U, трактор має 24 сантиметри простору між кабіною та двигуном, що ізолює внутрішнє середовище від шуму, тепла та небажаних вібрацій. З рівнем шуму всього 68 дБ, це одна з найтихіших кабін на ринку, а також найкомфортніша. З внутрішнім об'ємом 3,4 м кубічних вона також є однією з найбільш просторих.

Трактор з кабіною MF 4707 був розроблений для підвищення продуктивності та універсальності при виконанні польових робіт. Він оснащений двигуном AGCO Power. Електронний двигун оснащений турбонаддувом і проміжним охолоджувачем, де паливо ефективно спалюється, що дозволяє економити до 10% палива на гектар. Ще одним позитивним аспектом кабіни трактора MF 4707 є універсальність його трансмісії 12х12 — єдиної на ринку в цій категорії з механічним або електрогідравлічним перемиканням передач. Трансмісія створена за останнім словом техніки і є дуже економічно ефективною.

Цей трактор ідеально підходить для заготівлі силосу, зерна та садівництва і має найкраще на ринку поєднання робочих органів. Завдяки системі Power Shuttle можна виконувати перемикання з переднього ходу на задній, не використовуючи зчеплення. Цей трактор має вантажопідйомність 3 000 кг і продуктивність 65 л/хв. Кабіна має 360-градусний огляд, що забезпечує підвищений комфорт і безпеку під час роботи.

Оцінка Trator do Ano була проведена технічним комітетом, до складу якого увійшли професори з докторськими ступенями в галузі механізації сільського господарства з провідних державних університетів Бразилії, таких як Федеральний університет Сеара (UFC), Федеральний університет Мату-Гросу (UFMT), Федеральний університет Санта-Марія (UFSM), Державний університет Пауліста (Unesp) в Жаботікабалі.

Massey Ferguson, глобальний бренд групи AGCO, є найбільшим експортером сільськогосподарської техніки в Латинській Америці і є основним гравцем на ринку Бразилії протягом шести десятиліть. Трактори, комбайни, сівалки, знаряддя, обприскувачі, прес-підбирачі, а також продукти та послуги для точного землеробства Massey Ferguson продаються у понад 80 країнах світу, насамперед у Південній Африці, Саудівській Аравії, Алжирі, Аргентині, Болівії, Чилі та Парагваї. Заводи в Південній Америці розташовані в Бразилії — Canoas/RS (трактори), Santa Rosa/RS (комбайни та комбайни), Ibirubá/RS (сівалки та знаряддя) та Mogi das Cruzes/SP (трактори, двигуни, обприскувачі, генератори та лабораторія контролю викидів) — та в Аргентині, General Rodriguez/BUE (трактори, комбайни/комбайни та двигуни).

в