22 березня 2023, 10:58, Політика

Олександр Камишін розповів про своє призначення

Екс-голова Укрзалізниці Олександр Камишін розповів подробиці свого призначення на посаду міністра стратегічної промисловості. Про це стало відомо із його соцмереж.

 

 

 

 

 

 

Рада проголосувала за моє призначення на посаду міністра стратегічної промисловості. Це міністерство опікується УкрОборонПромом та іншими підприємствами ВПК. На другому році війни актуальність власного виробництва боєприпасів та озброєння є критично важливою. Прийняв участь в першому засіданні Уряду. Де ми прийняли важливе рішення про корпоратизацію УкрОборонПрому, − сказав Олександр Камишін.

За призначення його на посаду проголосували 312 нардепів. На першому засіданні Кабміну за участю Олександра Камишіна, його також звільнили з посади голови правління Укрзалізниці. На це місце призначили Євгена Лященко.

У міністерстві стратегічних галузей промисловості Камишіну доведеться працювати над такими завданнями:

  • розробка проектів законів Мінстратегпрому;
  • підготовка пропозиції у сферах Стратегії воєнної безпеки, Стратегії національної безпеки, Стратегічного оборонного бюлетеня, Плану оборони, Національної розвідувальної програми;
  • організація процесу сертифікації оборонної продукції відповідно до стандартів НАТО.

Як писав AgroPolit.com Олександр Камишін став головою Мінстратегпрому. Раніше Олександр Камишін став радником Володимира Зеленського

в